VÅRE TJENESTER

VELG NOEN SOM VILLE VALGT DEG

Er du allerede til stede på internett og kanskje til og med bruker sosiale medier? Men vet du virkelig hvordan du får mest mulig ut av internett? Et nettsted er ikke bare visittkortet ditt på Internett, men også en plattform som skal invitere kundene dine til å samhandle. Et vakkert nettsted som ingen kunder besøker eller finner tiltalende, er ikke et godt nettsted.

Hva med sosiale medier? Vet du hvilke kanaler som er nyttige for din bransje og hvilke du kanskje ikke trenger? Hvordan snakker du med og når målgruppen din best, og hvilket innhold synes kundene dine er interessante?

Vi jobber ikke FOR kunder, men MED kunder. Vårt mål er å finne en optimal og unik løsning sammen med deg og implementere den på en best mulig måte! Vi har gjort det til vår virksomhet å perfeksjonere tilstedeværelsen til våre kunder og dermed hjelpe deg med å oppnå mer salg og fornøyde kunder! Arranger din uforpliktende og gratis innledende konsultasjon i dag! 

WEBUTVIKLING

Over 90% av befolkningen i Norge bruker nesten utelukkende Internett for å finne ut om produkter og tjenester. Et nettsted er derfor viktig.

Men det ikke er lenger nok å ha bare ett nettsted, fordi forbrukernes krav øker med bruksfrekvensen. Er din digitale tilstedeværelse fortsatt oppdatert og oppfyller den kravene til dagens kunder?
For eksempel vurderes nettsteder mest på farten – er hjemmesiden din optimalisert for dette?

En nettside tilbyr mange flere muligheter enn bare å være et visittkort på internett. Snakk med oss, og sammen vil vi optimalisere din tilstedeværelse og tilpasse den til kundenes krav. På denne måten investerer du i mer bevissthet, aksept og salg så vel som i fremtiden til din bedrift.

I detalj:

 • Oppretting av nettside
 • Nettside optimalisering
 • Redesign av nettsider
 • Oppretting av innhold
 • Optimalisering av lastetid
 • Responsivt webdesign

STRATEGI

Er du ny på markedet eller kanskje en veletablert aktør?
Man kan uansett trekke linjer mellom hvilke handlinger man bør iverksette for å ta det neste steget.

Vi har skrevet flere forretningsplaner og markedsplaner som forteller selskapet hva som skal til for at man skal nå neste nivå. Bedriften vil til en hver tid ha full kontroll på hva de skal gjøre for å nå delmålene, og lengre nede, nå de langsiktige målene

 • Forretningsplan
 • Markedsplan
 • Strategisk analyse

MARKEDSFØRING

Sosiale medier tilbyr forskjellige, effektive og i noen tilfeller rimelige løsninger for å adressere målgruppen din på en målrettet måte og for å vinne nye kunder. Imidlertid krever hver kanal en gjennomtenkt strategi og målsetting. Hver sosiale mediekanal har sine egne regler som må overholdes, og det kreves forskjellige prosedyrer og virkemidler.

Vi hjelper deg med å finne de riktige kanalene for målgruppen din og bruke dem riktig. Det er nemlig ikke alle plattformer som er nødvendige eller fordelaktige for alle selskaper.

Vi støtter deg fra A til Å for å bygge en lønnsom tilstedeværelse på sosiale medier for din bedrift. På forespørsel kan vi også overta opprettelsen av innhold på sosiale medier og regelmessig vedlikehold av kanalene dine.

I detalj:

 • Identifisering av de riktige kanalene
 • Utvikling av en innholdsstrategi
 • Historiefortelling
 • Etablere tilstedeværelse på sosiale medier
 • Optimalisering av tilstedeværelsen på sosiale medier
 • Vedlikehold av dine sosiale mediekanaler

APPUTVIKLING

Vi hjelper deg hele veien fra idé til suksess. Våre utviklere sitter med en bred erfaring og en knallgod kompetanse. 

Når det kommer til apper er et viktig at de bygges på en plattform som ikke stopper å funke om 1-2år. Samtidig er det også viktig at det fungerer på alle enheter! Våre utviklere har derfor bred kjennskap til flere native språk som sikrer enkel vedlikehold og en fremtidsrettet løsning. Vi tar gjerne en gratis konsultasjon av din app ide! Trykk på knappen under for å fortelle oss hva du ønsker!

Trenger du hjelp med å fange viktige øyeblikk på bilde eller film? Hva med nye produktbilder? eller content til sosiale medier?

Vårt kamerateam står klar med fulle batterier og tomme minnekort og tar en hver utfordring på strak arm!

GRAFISK DESIGN

Har ikke bedriften din den visuelle profilen du er ute etter? Eller kanskje det er på tide å få på plass et bibliotek av grafisk perfeksjon til bruk i sosiale medier?

Våre grafiske designere kombinerer teknologi og design på en måte som fremmer dine ønsker og behov! Vi har flere års erfaring med blant annet photoshop, illustrator og lightroom! Ikke nøl med å kontakte oss for en prat om hva vi kan gjøre for deg 

HVORDAN SER FREMTIDEN UT?

La oss samarbeide om synlighetskonseptet ditt! Arranger en gratis innledende konsultasjon i dag, og du vil motta en gratis screening av din tilstedeværelse. Sammen vil vi snakke om passende løsninger for din bedrift.

Vi hjelper deg med å kommunisere det unike med bedriften din