Starvhusgaten 2A, 5014 Bergen
Kontakt@luddigweb.no

SEO

Søkemotoroptimalisering er helt nødvendig for å oppnå gode resulteter på Google. Vi vet akkurat hva som skal til for å klatre i søkeresultatene og hvilke krav Google stiller til din nettside.
Få tips til bedre synlighet på nett. 

SEO står for søkemotoroptimalisering og er nøkkelen for synlighet i søkemotorer som Google. 

KONTAKT OSS

Hvordan rangere høyt på Google

Vil du lære hvordan du øker trafikken på nettsiden din? Og hvordan du oppnår høyere rangering som fører til mer salg og inntekter?  Her er 5 tips til hvordan du kan bli SEO ekspert!

Ingen virksomhet kan overleve online uten SEO

SEO er ikke lenger valgfritt. Nettsteder som ikke er bygget med SEO i tankene, kan på ingen måte overleve i den svært konkurransedyktige onlineverdenen. Å kunne SEO og hvordan du bruker det riktig, kan gjøre en stor forskjell for nettstens fremtid.

Google

Folk bruker søkemotorer på daglig basis for å finne svar på alt de lurer på, løsninger på deres problemer eller shopping. Mer enn 100 milliarder søk utføres på Google alene, hver eneste måned!

Eksponering

For å dra nytte av dette og få besøkende til nettstedet ditt og potensielt nye kunder, må nettstedet ditt vises i topplasseringene til Google eller Bing.

Søkeord

Søkemotoroptimalisering (SEO) er prosessen med å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, slik at det vises i søkeresultatene for søkeordene (søkefraser) som har betydning for bedriften din.

SEO-pakker

Vi tilbyr egendefinerte SEO-pakker for småbedrifter designet for å ta virksomheten din til neste nivå. Sannsynligvis fant du oss gjennom Google Organic Search. Slik får vi kunder, og vi hjelper deg med å gjøre det samme!

5 GODE SEO-TIPS

SEO-pakker

Vi tilbyr 3 forskjellige SEO-pakker. 

SEO-mini

kr 2000/mnd

Eks. mva

  • Den minste pakken vi tilbyr heter MINI. Denne pakken er for små nettsiden som trenger å komme i gang med SEO. Fremstå profesjonell med reine linker og gode overskrifter.
Kom i gang
SEO-pluss

kr 8000/mnd

Eks. mva

  • SEO-Pluss er for de som virkelig vil opp og frem på Google. For å tjene gode penger er det viktig med grundig SEO.
  • Innholds SEO
  • Oppdaterte søkeord
  • Google ads
  • Backlinks
Kom i gang

Kontakt oss

Slå på tråden, send mail eller kom innom en tur!

Kontaktinfo

Adresse:

Vestre Skostredet 2, 5017 Bergen

Telefon:

94439947